با توسعه روز افزون پروژه های ساختمانی و افزایش حجم سازه های عمرانی ، فورجینگ می تواند پاسخ مثبتی به نیازسازندگان صنعت عمران باشد، کاربرد دقیق واساسی جوش سر به سر میلگرد طبق قوانین و ضوابط موجود در آیین نامه ، این روش اجرایی را، در اتصالات سازه اصولی و بنیادی قرار داده است.
1. سیلندر های گاز اکسیژن و استیلن در محیط باز نگهداری شود
2. محیط نگهداری کپسول های گاز اکسیژن و استیلن باید دارای تهویه مناسب باشند ، اگر در مکانی بسته و مسقف کار میکنید حتما باید راه تهویه هوا وجود داشته باشد.
3. سیلندرهای پر و خالی از یکدیگر تشخیص وجدا نگه داری شود.این سیلندر ها باید بر روی جای صاف ، ایستاده قرار گیرند و با عوامل نگه دارنده به دیوار مهار نمود و مانع از واژگونی آنها شود.
4. کپسول های اکسیژن با رعایت حداقل فاصله از کپسول های استیلن قرار گرفته و بهتر می باشد که محل قرارگیری دو کپسول با دیواری از یکدیگر جدا شوند.
5. استفاده و استعمال هر گونه مواد اشتعالزا ودخانیات در حین کار و حتی در نزدیکی محل نگهداری کپسولها مطلقا ممنوع می باشد و هم چنین از نگهداری هرگونه وسایل گاز سوز ، حرارتی و برقی خطیر در محل نگهداری سیلندرها اجتناب شود.
6. جابجایی و حمل ونقل کپسولها حتما با وسایل ایمنی و چرخدار لاستیکی انجام شود .
7. کپسول های فرسوده و معیوب مورد استفاده قرار نگیرد و حائز اهمیت است از سالم بودن بدنه کپسول ها ، سوپاپ و شیرآلات اطمینان حاصل نماییم و از هرگونه دستکاری و تغییر آنها جدا اجتناب کنیم.
8. از آچار مخصوص جهت باز و بستن کپسول های استیلن استفاده نمایید و از بازگذاشتن شیر سیلندر ها خودداری کنید و در وقت تعطیلی کارگاه از بسته بودن شیر کپسول ها اطمینان حاصل فرمایید.
9. از پرتاب و غلتاندن سیلندر ها اکیدا خودداری شود.
10. از روغن کاری و گریس کاری شیر کپسول های گاز خودداری کنید و درصورت آلوده شدن شیرکپسول ،به محض باز شدن انفجاری درشیر ، تقلیل فشار رخ می دهد و جوشکار دچار سوختگی می شو ، در هنگام آتش سوزی احتمالی، ابتدا اتصالها را قطع و سپس گاز کپسول ها را ببندید و مراقب باشید سیم و کابل برق در نزدیکی کپسول نباشد .
11. از تمیز بودن دست و ابزار متصل به کپسولها از لحاظ نداشتن چربی و مواد سوختی مثل نفت و بنزین و گازوییل مطمئن باشید و حتما لباس و دستکش نخی و کتان داشته باشید.
12. از فلاشبک (برگشت شعله ) یا شیر یک طرفه ایمنی استاندارد استفاده کنید .
13. کپسول اطفاء حریق و جعبه کمک های اولیه همیشه به همراه داشته باشید .
14. چنانچه شیر خروجی استیلن یا اکسیژن یخ بزند باید با آب گرم یا کیسه شن داغ آنرا گرم و باز کنید .
15.از شلنگ های استاندارد و سالم و یک تکه استفاده کنید .
16. نور (اشعه) ماوراء بنفش و مادون قرمزی که حین قوس های ایجاد شده در جوش و بعد آن بوجود می آید اثرات نامطلوبی بر روی چشم و پوست می گذارد . بدین سبب برای انجام جوشکاری های کوتاه می بایست از از نقاب های دستی و برای جوش کاری های بزرگ باید از نقاب هایی که بر روی سر ثابت می مانند استفاده می نماییم.
1. استفاده از هرگونه تجهیزات و دستگاه آسیب دیده ، ناقص و دارای هرگونه خرابی و ایراد پرهیز شود .
2. افراد مجرب و آموزش دیده دارای گواهینامه کتبی مجاز به استفاده و کار با دستگاه و تجهیزات تخصصی جوشکاری می باشند .
3. جهت محافظت کارگران و جوشکار از اشعه های حاصل سوخت گاز های اکسیژن و استیلن از لباس ایمنی ، کفش کار و عینک مخصوص جوش کاری استفاده شود.
4.از لباس های عایق و کفش ایمنی مخصوص با تخت لاستیکی و پنجه فلزی و دستکش مناسب جوشکاری استفاده شود .
5. لباس گروه اجرایی در حین کار نباید آغشته به روغن یا چربی و هم چنین عاری از هرگونه مواد اشتعالزا باشد.
6.از تغییر و دستکاری خودسرانه دستگاه هیدرولیک و اتصالات گاز جددا خودداری کنید و در صورت مشاهده هرگونه خرابی یا مشکل در عملکرد دستگاه یا دیگر ادوات به خدمات پس از فروش شرکت یا مسئول مربوطه اطلاع دهید .
7. بکارگیری هرگونه قطعات غیر استاندارد باعث اختلال در عملکرد کل دستگاه می شود ، عواقب هرگونه رخداد غیر منتظره به عهده مصرف کننده می باشد .
8. اگر در ارتفاع و محل های پر مخاطره قرار گرفتید ، ملزم به استفاده از کمربند و تجهیزات مخصوص کار می باشید.
9. توجه داشته باشید کابل های برق هیچگونه زدگی نداشته باشند و پوشش عایق خود را از دست ندهند ، هم چنین اتصال کابل ها به دستگاه به درستی ایزوله شده باشند . مراقب پارگی و سوختگی شلنگ های گاز باشید .
10. در هنگام تعویض تیغه اره یا سرویس دوره ای اره ، برق آنرا قطع کنید.
11. از شیر یک طرفه گاز در مسیر مشعل تا کپسول ها استفاده کنید.
12. از تمامی مقررات و ضوابط کارگاهی تعیین شده در محل جوشکاری ، آگاه باشید و نکات آیین نامه حفاظتی کارگاه های ساختمانی تدوین شده را رعایت نمایید.