در ادامه در خصوص مزایای استفاده از کوپلر استاندارد، صحبت می کنیم.
1. انتقال نیرو به طور مستقیم
استفاده از این روش در اتصالات سازه، آرایشی منظم و منسجم بین آرماتورها ایجاد می کند، به طوری که میلگردها در یک راستا و امتداد یکدیگر قرار گرفته و نیروی کششی به طور مستقیم در آرماتورها منتقل می شود.
2. افزایش نسبت بتن به آرماتور به علت کاهش تراکم
کوپلر استاندارد باعث کاهش تراکم اضافی میلگرد می شود. هرچه تراکم میلگرد کمتر باشد، بتن ریزی بیشتر انجام شده و نسبت بتن به میلگرد افزایش می یابد. این امر موجب طراحی و معماری بهتر برای سازه می شود.
3. کوتاه شدن طول اتصال مکانیکی
استفاده از روش وصله مکانیکی (کوپلر) طول اتصال میلگرد را نسبت به روش وصله پوششی کاهش می دهد.
4. سرعت در اجرا و سهولت نصب آرماتورها
آرماتورهای رزوه شده توسط آرماتوربند به راحتی درون کوپلر بسته می شوند. این روش سرعت اجرای پروژه را چند برابر افزایش می دهد.
5. سبک تر شدن وزن سازه به دلیل وزن ناچیز اتصال مکانیکی
حذف روش سنتی اورلپ، ابعاد مقاطع بتنی را کاهش می دهد. این امر موجب کاهش تراکم میلگرد و بتن و در نتیجه سبک شدن سازه می شود.
6. امکان وصله آرماتورهای با قطر بالا در سازه
این روش امکان اتصال برای هر سایز میلگرد را فراهم کرده و انواع مختلف آن نیاز بخش های مختلف سازه را برآورده می سازد.
7. اتصال یکپارچه بین آرماتورها
یکپارچه عمل کردن آرماتورها در محل اتصال هنگام اعمال نیروی کششی و گرانشی، مانند زلزله، بزرگ ترین مزیت استفاده از کوپلر است که باعث ایجاد آرایش یکپارچه آرماتور می شود.
8. کاهش مصرف میلگرد
جایگزینی روش وصله مکانیکی به جای اورلپ، موجب صرفه جویی در مصرف میلگرد می شود. این روش امکان برش میلگردهای 12 متری به طول دلخواه و اتصال آن ها به یکدیگر را فراهم کرده، پرتی میلگرد را حذف و مصرف آن را کاهش می دهد.
9. حذف روان کننده در بتن
استفاده از کوپلر نیاز به روان کننده یا سایر افزودنی های بتن را از بین می برد. این مواد معمولاً باعث تغییر کیفیت بتن می شوند و حذف آن ها به بهبود کیفیت کمک می کند.
10. صرفه جویی اقتصادی
استفاده از کوپلر تغییرات چشمگیری از جمله حذف پرتی میلگرد، کاهش مصرف بتن، کاهش مصرف میلگرد و حذف روان کننده را به همراه دارد و نقش بسزایی در صرفه جویی اقتصادی ایفا می کند.